Generální partner 2024

  • 16.04 2024

Generální partner závodní sezóny 2023 potvrzuje svoji účast i v roce 2024!

Společnost Panattoni Czech Republic a Blue Garage Racing (BGR) prodlužují pro rok 2024 dohodu jako generální partneři šampionátu Miniracing Czech Republic a nově i FIM MiniGP Czech Republic Series!

Závodní okruhy České republiky, Slovenska, ale i Maďarska byly zázemím šampionátu Miniracing Czech Republic od jeho počátků k dnešní podobě – dnes výhradně český šampionát podle závodních okruhů, které jej hostí s pravidelnou účastí více než 80 jezdců. V roce 2024 vstupuje šampionát Miniracing Czech Republic do programu Road to MotoGP™ a od této sezóny se tak zařazuje mezi světovou elitu, kdy se ve dvou třídách Ohvale 160 a Ohvale 190 ti nejlepší jezdci ve FIM MiniGP Czech Republic Series kvalifikují do finále FIM MiniGP World Series ve Valencii.

V roce 2023 společnost Panattoni Czech Republic a BGR v čele s panem Pavlem Sovičkou velmi významně podpořili šampionát Miniracing Czech Republic, a proto je pro nás další spolupráce v závodní sezóně 2024 velmi vzácná a velmi vážená. Troufáme si tak tvrdit, že i pro tuto sezónu nám právě tato spolupráce otevírá další možnosti, jak šampionát posunout zase o kus dál.

Společnost Panattoni Czech Republic byla založena už v roce 2007 a již sedmým rokem vede v žebříčku nejaktivnějších průmyslových developerů v Evropě. Za poslední tři roky dodala téměř 11 milionů m2 plochy dokončených průmyslových prostor za využití kapitálu ve výši cca 6,5 miliard €.

Pavel Sovička / Managing Director společnosti Panattoni Czech Republic:

„Podpora dětí a mládeže ve spojení s motorsportem je pro mě a Panattoni naprosto logická. Jsem moc rád, že jsme se domluvili na pokračování podpory s Miniracing Czech Republic a Blue Garage Racing. Získání série FIM MiniGP Czech Republic je vizitka skvělé práce promotéra. Každý účastník v takovéto vrcholné soutěži se musí skvěle fyzicky i psychicky připravit. Zásady fair play a posouvání hranic závodníků a techniky, jsou inspirující prostředím pro další osobní rozvoj. Motorsport je zdrojem pokroku ve vývoji technologií, které se po prověření ve sportovních odvětvích prosazují do každodenního života nás všech. Těší mě, že v letošní sezóně dojde i na testování syntetických paliv právě v týmu BGR. Přeji všem, aby si tuto sezónu plnou rychlosti užili ve zdraví a na konci jsme všichni společně oslavili vítěze a připomněli si skvělé zážitky.“

Matěj Smrž / promotér šampionátu Miniracing Czech Republic a FIM MiniGP Czech Republic Series:

„Sezóna 2023 byla náročná z několika pohledů. Jednak jsem se rozhodl zlepšit kvalitu šampionátu z bezpečnostního hlediska, ale také z marketingového. Všechny změny se povedlo dotáhnout a rok 2023 byl skutečně jedinečný. Vůbec poprvé v historii jsme se mohli pyšnit Live Stream přenosem na YouTube včetně živého komentáře, Live Timingem, Safety Carem a dalšími „drobnostmi“, které z Miniracing Czech Republic dělají šampionát na top úrovni. Tohle všechno by nebylo možné bez partnerů a tím generálním je právě Pavel Sovička! Jsem nesmírně rád a děkuji za to, že právě díky Pavlovi můžeme pokračovat v nastaveném trendu a pevně věřím tomu, že rok 2024 bude ještě lepší.“

Tým Miniracing Czech Republic / FIM MiniGP Czech Republic Series

Sledujte sociální sítě Miniracing Czech Republic a neunikne Vám žádná informace!

||  Facebook  ||  Instagram  ||  YouTube  ||

 

  • Autor: Smrz Academy
  • Vydáno: 16.04 2024