Informace k licencím

  • 3.03 2021

Podrobné informace k licencím pro jezdce Miniracing

Licenční systém licencí AČR naleznete ZDE  

Info o licencích: kompletní a podrobný návod, jak si požádat o licenci zde:
https://is.autoklub.cz/how-to/licence-application-moto
 
Důležité:
Pokud chcete žádat o licenci pro své neplnoleté dítě, vyplňte při vytvoření účtu přímo jeho osobní údaje. Systém totiž v procesu navrhování licence doporučuje vždy takové licence, které odpovídají profilu žadatele. Pokud byste vyplnili osobní údaje Vás jako rodiče, systém by Vám nenabídl např. speciální licence pro děti předškolního nebo školního věku.
 
Typ licence:
Stejně jako v jiných kategoriích, i v MMČR Miniracing dochází ke spolupráci se SMF, takže tři závody pojedou Slováci u nás a naopak tři závody pojedou naši jezdci na Slovensku. Z tohoto důvodu je důležité, aby jezdci měli mezinárodní licence. takže typ licence pro MMČR Miniracing je: Mezinárodní AČR
 
Informace ke kolonce - Školení SZM pro nové uchazeče:
V licenčním systému musí být uchazeči zaškrtnuta kolonka školení. Vzhledem k tomu, že noví uchazeči o licenci jsou z velké části závodníci, kteří se účastnili jiných závodních seriálů, považujeme za neefektivní, pořádat samostatné školení před sezónou. Po dohodě s AČR proškolíme závodníky v rámci předsezónních přípravných kempů ČI v rámci rozpravy s jezdci na jednotlivých závodech. Co máte tedy udělat?
Na e-mail: info@smrzacademy.cz zašlete požadavek o potvrzení školení se jménem jezdce a datem narození. Př: Prosím o vyřízení podmínky - Vstupní školení SZM - na licenci pro Valentina Rossiho, datum narození: 2.11.2010.
To je vše.
 

 

  • Autor: Smrz Academy
  • Vydáno: 3.03 2021