Informace k závodům ve Vysokém Mýtě

  • 22.05 2020

Vzhledem ke stále složité situaci věnujte prosím následujícím informacím zvýšenou pozornost.

Vážení sportovní přátelé,

sezóna MMČR Miniracing konečně začne 30. 5. 2020 ve Vysokém Mýtě. Následujícím informacím věnujte maximální pozornost.

  1. Důkladně si prosím pročtěte dokument Covid opatření a snažte se podle něho v areálu chovat. Můžeme si být jistí, že dodržování opatření přijede kontrolovat městská i státní policie. Pokud dojde k porušování opatření, může to mít vliv jak na závod v Mýtě, tak na další závody. Proto prosíme o maximální ukázněnost.
  2. Prosíme všechny jezdce a teamy aby se závodů účastnili pouze s nutným počtem lidí v teamu. Ideálně závodník + mechanik. Každý účastník dostane pásku, a pokud dojde k situaci, že bude vydáno 300 ks pásek, další lidé nebudou do areálu vpuštěni. Zároveň je nutné si uvědomit, že cca 50 lidí je obsluha areálu a závodů. Do areálu se dostanou VŠICHNI přihlášení jezdci. U vjezdu do areálu bude mít služba jmenný seznam podle kterého bude vydávat pásky. Každý jezdec obdrží 1+1 pásku pro doprovod. Na požádání může dostat i druhou pásku pro doprovod. Ty se však budou vydávat do naplnění počtu 300 lidí. 
  3. Přihlášky do závodu budou akceptovány POUZE elektronicky. Přihlášku vyvoláte z kalendáře na homepage nebo tlačítkem v pravém horním rohu. Přihlášku vyplňte a odeslána bude automaticky po kliknutí na „Odeslat přihlášku“. Přihlášky prosím zašlete nejpozději do středeční půlnoci před závodem (uzávěrka přihlášek: 27. 5. 2020). Přihlášení po uzávěrce a o závodním víkendu znamená navýšení startovného – viz Zvláštní ustanovení
  4. Parkoviště závodních strojů bude otevřeno v pátek 29. 5. 2020 v 6:00, příjezd do areálu zadní branou od letiště. V pátek 29. 5. 2020 proběhne tréninkový den od 10:00, trať bude zabezpečena 5TK a RZP se zdravotním záchranářem. Cena za celodenní trénink je 900 Kč za jezdce. 
  5. Rozprava se fyzicky konat nebude. Elektronicky ji naleznete ZDE. Prosíme všechny jezdce o důkladné prostudování.
  6. Technické karty jsou k dispozici ZDE Pro urychlení procesu přejímek doporučujeme vyplnit si kartu doma a přivézt vyplněnou.
  7. Časový harmonogram se může měnit
  8. Vyhlášení vítězů se konat nebude. Závodníci na prvních třech místech budou vyvoláni rozhlasem, bez doprovodu se dostaví k administrativní budově a bude jim předán pohár a věnec.
  9. Závodníci ze Slovenska se mohou účastnit. Informace o podmínkách stanovených vládou SR naleznete ZDE

Dokumety k závodu:

Zvláštní ustanovení

Předběžný časový harmonogram

Covid opatření

Technická karta

Rozprava

Pevně věříme, že se všichni společně zasloužíme o bezproblémový průběh závodů.

 

  • Autor: Smrz Academy
  • Vydáno: 22.05 2020