Úvodní slovo

  • 8.03 2016

Vážení přátelé, vítejte na webových stránkách motojunior.cz. Tyto stránky jsou oficiálním informačním rozcestníkem pro MČR a PČR v kubaturách miniracing.

Jak jistě mnozí z Vás vědí, pro rok 2016 dochází k jistým změnám v organizaci domácí juniorské silnice. Z iniciativy českobudějovického motoklubu v AČR se vracíme k modelu jednotného pořadatele celého seriálu a k režimu dvoudenních závodů. Rovněž ve spojitosti s tímto staronovým systémem dochází k některým prováděcím a provozním změnám, o kterých budete informováni na těchto stránkách.

Dalším důležitým faktem je dohoda se Slovenskou a Maďarskou federací na uspořádání pěti společných podniků. Vzhledem k dlouhodobému úbytku jezdců je to počin, který by měl výrazněji zaplnit startovní rošty a udělat závody zajímavějšími pro jezdce i pro diváky. Věřím, že uváděné změny oceníte a budete moci po této závodní sezóně konstatovat, že to byl dobrý rok. Všem Vám přeji hodně úspěchů, spokojenost ze závodní činnosti a minimálně úrazů a technických problémů.


S pozdravem, Martin Smrž

 

  • Autor: Smrz Academy
  • Vydáno: 8.03 2016